Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una empresa d'arquitectura, que forma part d'un grup assegurador d'immobles d'àmbit nacional, necessita un tècnic per a la realització d'ITE's, Informes d'Avaluació d'Edificis, Certificats d'Eficiència Energètica, Cèdules d'Habitabilitat, entre d'altres. Cal experiència en la redacció d'ITE/IEE i altres serveis tècnics.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

- Oferta pública d'ocupació a Celrà. (Finalització de presentació de sol·licituds 16/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació a Peralada. (Finalització de presentació de sol·licituds 17/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a Calonge i Sant Antoni. (Finalització de presentació de sol·licituds 29/05/2024 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal del Moianès. (Finalització de presentació de sol·licituds 03/06/2024 - data orientativa, no és oficial).

  13/05/2024